27 juni


saknar Vässarö <3

i'm going back to the stars


facebook

japp är inne på facebook och jag har astråkigt idag har jag firat midsommar med familjen och det har varit jätte roligt ! eller familjen om man räknar med mina kusiner och mina mostrar och min mammas kompis som bor hos oss och ja alla är min familj .. saknar vässarö som man bara kan sakna vässarö .. <3 :(

'tittar ner i marken, kanske finner jag lyckan där'

MIDSOMMAR idag.

själv har jag varit hemma med datorn i högsta hugg. min bästa vän just nu stavas : D-A-T-O-R-N. efter janina då. imorgon tror jag inte att det händer så mycket. men på söndag ska jag åka t vårby och typ bada me janina? har inte så mycket att skriva om eftersom att det inte hänt så mke idag..här är en video där joanna sjunger med sin kompis lotta så jävla bra dom e !!
cya, love 2 u

myggmagnet

hello, har precis kliat upp 3 myggbett så att det började blöda. det gör jätte ont nu oxo. trevligt. NOT.
saknar fan Vässarö skit mke !!

orkar inte slösa min tid för er mer nu. ciao <3

några fina bilder från 'the fantastic Vässarö'
VÄSSARÖ - 2010

hej hej , har varit på vässrö med konfa gruppen i typ 6 dagar elr nåt ;) det var kul. men tiden där flög iväg. vi paddlade, seglade mm. en kväll körde jag, amanda och janina sanning och konka.

HAHAHA, jag dog !!!! gissa vad jag skulle göra? gud jag skämdes ihjäl! det var typ massa funktionärer (stavning) som var där och lärde oss segla paddla och dom typ jobba där eller nåt. jagskulle ha ens killes efternamn på halsen i en hel dag. amanda skulle ha ' B <3 A ' på halsen, och janina skulle ha Bambi skrivet på sin arm. jag skulle iaf skriva ett typ kärleks brev till en kille elr rättare sagt så skulle amanda skriva det till han från mig.
haha skämdes ihjäl när janina skulle ge han brevet.. jag och amanda stod bakom ett hus haha och kolla. han ba : till mig.

JAAAAG DOOOOOOOOOOOOOOOOG !!!!!!!!

bilder kmr senare kameran måste laddas :)
cya puss <3


today'

idag var det konfa grej. vi va och besökte en synagoga i stan. det var jätte hemskt för utanför på en stor vägg stod det massor jag menar verkligen massor med namn av judar som dött i andra världskriget. men blev nästan tårögd.
janina gumman var sjuk idag stackare :/ vi slutade vid 4 och då hade jag tänkt vara med ellinor men det blev inte av ..det var hela väggen och lite till fylld med namn..


felicia

hej hej igen, idag var vi på cosmonova med konfirmationen. vi kolla på en film som handla om fiskar och vattnet. typ alla somnade jag var halvvaken. sen åkte jag hem till felicia. henne har jag inte träffat på flera år. så vi bakade kladdkaka, kollade på film och hade det mys. sen så tog vi massor med bilder. super fina såklart. men sen aå hade klockan blivit för mycket så jag ver tvungen att åka hem. kom fram till vårby klockan halv 9 ungefär. imorgon hade jag tänkt vara med ellinor men tror inte det blir något av. min konfa slutar fyra då hade vi tänkt att hon skulle sova här men nej det gick tydligen inte :/

här kommer bilder från idag : 
HAHAHA förlåt men det blir bara 3 bilder för datorn är skit seg. felicia om du ser det här så ska jag lägga upp bilderna på fb typ imorgon eller nåt

/ T

thea häär ;)

hej hej bloggen, jag är hemma hos janina och joanna i segeltorp . jag venne vart dom tog vägen men båda skulle typ duscha. men nu kom janina ! :) vi skA typ äta frukost sen ska vi gå till vårby för vi har konfa idag, vi ska åka in till cosmonova och kolla på en film. sen skulle vi typ till en park och åta vår mat. inte så mycket mer att skriva men nu måste jag gå och byta om och fixa håret :(

HAHAHA , hur gammal bild somm helst men den får duga

pusssss / thea <3

RSS 2.0